divendres, 23 de juliol del 2010

Presentació

Expedient X és un joc de rol basat en un sistema d100 modificat per permetre un nivell de personalització molt elevat. La creació de personatges es fa mitjançant la repartició de punts entre característiques, habilitats, capacitats i avantatges, a més a més dels punts obtinguts per defectes. No hi ha classes.
Els jugadors encarnen a un grup d'investigadors de l'FBI, podent escollir qualsevol possible rol, ja que el joc no limita els personatges a ser agents, tot i que sí que ofereix més possibilitats si s'opta per ser federals -o SWATs-.
Per jugar només es necessiten 2d10. La fulla de personatge ve inclosa en el manual en PDF.
El joc -la versió actual té 120 pàgines- es centra en el sistema de joc, deixant l'ambientació de banda, ja que el món de joc és l'actual. Hi ha una secció dedicada al Màster i una vintena de successos paranormals o no explicats al detall.
Un sistema de millora del personatge basada en els punts d'experiència -no hi ha nivells- que permet fer evolucionar el personatge cap a on el jugador vulgui.
També compta amb un capítol dedicat a l'FBI fent especial esment en un sistema de rangs per anar ascendint i una breu explicació de les normatives internes i què passa quan un personatge se salta les lleis.
També inclou un extens capítol d'equipament pels personatges que inclou vehicles, més de 60 armes a distància i cos a cos, blindatges, complements per millorar les armes a distància, vestimenta pels agents, equip mèdic iuna llarga llista d'equip bàsic i especialitzat.
També inclou una regla opcional que mesura el grau de corrupció dels agents.

I moltes coses més...

En aquest bloc aniré ampliant el contingut aquí descrit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada